Cardul diavolului

Mărtiniș

2017.12.09 19:30

2017.12.09 21:00

Cultură

2017-12-08 08:56

 Pe data de 9 decembrie, sâmbătă de la ora 19.30 în casa de cultură ”Zoltán Aladár” din Mărtiniș vor fi prezentate scene vesele de teatru amatori de companiile din Văcărești, Ciceu și Șiclod. Evenimentul cultural din Mărtiniș este organizat în cadrul programului ”Schimbări valori culturale” inițiat de Consiliul Județean Harghita și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Harghita, în parteneriat cu Primăria Comunei Mărtiniș.

Compania de teatru amatori din Văcărești va prezenta pe scena din Mărtiniș comedia populară cu titlul Diavolul de Móricz Zsigmond, cei din Ciceu prezintă varianta japoneză a poeziei ”Faluvégén kurta kocsma”, iar cei din Șiclod prezintă scene vesele cu titlul Card bancar și Înmormântare.

Acest eveniment cultural extraordinar din Mărtiniș are scopul de a populariza mișcarea teatrelor amatoare din zonă având o tradiție vastă în alte zone, dar lipsită momentan în comuna de pe malul Homorodului Mare.

Sunt așteptați tot cei interesați de acest schimb de experiență căpătată prin vizionarea scenelor vesele a companiilor de teatre amatoare.

Hagyomány © 2010 - 2018 Toate drepturile rezervate. Developer: Maxweb